Për ne           Vullnetarët           Kontakti

Të rejat nga Caritas Kosova

Përfaqësuesi i Caritas Kosova, merr pjesë në seancën e OKB-së për drejtat e njeriut në Zhenevë
Përfaqësuesi i Caritas Kosova, merr pjesë në seancën e OKB-së për drejtat e njeriut në Zhenevë
Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara në Zhenevë, përkatësisht Këshilli për të Drejtat e Njeriut, është duke mbajtur seancën e 35-të që nga 6 Qershor që punimet do t’imë shumë
FILMI I REALIZUAR NGA CARITAS KOSOVA FITON ÇMIM NË ALBANIAN FILM WEEK NË NEW YORK
FILMI I REALIZUAR NGA CARITAS KOSOVA FITON ÇMIM NË ALBANIAN FILM WEEK NË NEW YORK
Filmi Dokumentar "PËRTEJ PORTAVE" realizim i Caritas Kosova, është shpërblyer me çmimin si Dokumentari më i Mirë në Albanian Film Week në New York. Tre të borgosur shpalosin tregimet e tyre tëmë shumë
CARITAS KOSOVA SHËNON DITËN NDËRKOMBËTARE TË FËMIJËVE
CARITAS KOSOVA SHËNON DITËN NDËRKOMBËTARE TË FËMIJËVE
Në ditën ndërkombëtare të femijëve 1 Qershor, fëmijët bëhen qendra e botës dhe aktivitete të shumta u kushtohen vetëm atyre. Caritas Kosova edhe këtë vit e shënoj këtë ditë memë shumë

Pranoni të rejat tona

* e kërkuar