Delegacioni i Caritas Kosova po qëndron në Bamberg të Gjermanisë për një vizitë studimore si dhe për të shkëmbyer përvojat e punës, me theks të veçantë në fushën e Përkujdesit Shtëpiak-Home Care. Në delegacionin e Caritasit bëjnë pjesë edhe përfaqësues të zyrës së Zëvendës Kryeministrit dhe Ministrisë së Shëndetësisë për të analizuar partneritetet dhe praktikat e dy anshme në ofrimin e shërbimeve sociale dhe shëndetësore për njerëzit në nevojë. Falënderojmë z. Peter Ehmann – Drejtor Ekzekutiv i Caritas Bamberg si dhe z. Florim Gashi – Kryetar i Shoqatës “Dardania – Bamberg”, për ftesën dhe bashkëpunimin!BAMBERG BAMBERG1 BAMBERG2

CARITAS KOSOVA NË BAMBERG TË GJERMANISË