32 të rinj gjerman, vullnetarë të Junge Leute Helfen, kanë vizituar Kosovën në muajin gusht (16-19 gusht 2018). Për vite me radhë kjo organizatë grumbullon gjëra humanitare dhe të njejtat i dërgojnë në Kosovë dhe në tërë Ballkanin. Për cdo vit grupe të ndryshme të rinjsh nga Bavaria vizitojnë Kosovën dhe rajonin për tu njoftuar më për së afërmi me situatën sociale-ekonomike dhe kulturore. Ky grup i përcjellur edhe nga vullnetarët e Caritas Kosova kanë zhvilluar vizita në familjet në nevojë në pjesë të ndryshme të Kosovës të cilave u janë shpërndarë pako ushqimore. Klina, Prizreni, Ferizaj dhe Mitrovica ishin vendet e vizituara këtë vit.

003 006 005 004 001 002 007

 

Vullnetarët gjerman të Junge Leute Helfen vizitojnë Kosovën