Kontakti

Zyra Qendrore - Ferizaj

Adresa: Rr. Shën Nënë Tereza Nr. 3/Kisha Katolike
70000 Ferizaj, Kosovë

Email: [email protected]

Tel: +383 (0) 290 328 110

 

Zyra Regjionale - Prishtinë

Adresa: Rr. Karposh Nr. 41/Kisha Katolike,
10000, Ulpianë, Prishtinë, Kosovë

Zyra Regjionale - Prizren

Adresa: Rr. Papa Gjon Pali II Nr. 1
20000, Prizren, Kosovë

Zyra Regjionale - Mitrovicë

Adresa: Rr. Perandori Dushan p.n./ndërtesa e IBCM
40000, Mitrovicë, Kosovë

Zyra Regjionale - Gjakovë

Adresa: Rr. Ali Ibra p.n./Qendra e Komuniteteve
50000, Gjakovë, Kosovë

Zyra Regjionale - Leposaviq

Adresa: Rr. Rudarska, p.n.
43500, Leposaviq, Kosovë

Caritas Kosova kultivon dhe promovon: Dashuri, Solidaritet dhe Paqe