Vullnetarët përbëjnë një shtyllë të rëndësishme të punës së Caritas Kosovës. Nëse jeni të interesuar të dedikoni një pjesë të kohës suaj për aktivitetet tona, ju lusim të plotësoni formularin vijues dhe një përfaqësues i Caritas Kosovës do t’ju kontaktojë së shpejti.

No Fields Found.