2 Prill – Prizren, Dita Ndërkombëtare e Ndërgjegjësimit mbi Autizmin
“NE JETOJMË NË BOTËN TUAJ, POR LUAJMË NË BOTËN TONË”
Duke e ditë që i gjithë muaji prill është muaj ndërgjegjësimi mbi Autizmin, Qendra e Edukimit dhe Zhvillimit të Hershëm, e vetmja qendër e këtij lloji në Kosovë, nis aktivitetin me synim ndërgjegjësimi në qytetin e Prizrenit, ku së bashku me shoqatën e autizmit dhe disa vullnetarë nga Gjimnazi Loyola së bashku me fëmijët parakaluan dhe shpërndanë fletushka informuese në lidhje me Autizmin (materiali është burim kryesor i Autism Speaks marrë nga literatura e Fondacionit “Fëmijët Shqiptarë Fondacioni “).

Mbi këtë aktivitet raportoj edhe gazeta koha. http://www.koha.net/…/…/fushate-ndergjegjesimi-mbi-autizmin/

Autizmi Autizmi1 Autizmi 3 Autizmi2 Autizmi6 Autizmi 5 Autizmi 4

DITA NDËRKOMBËTARE E NDËRGJEGJSIMIT MBI AUTIZIMIN