Caritas Kosova, në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit me Komunën e Ferizajt, për hapjen dhe funkcionalizimin e kopshteve të fëmijëve në Lagjen te ndertimi i spitalit të ri dhe në Greme – Ferizaj, shpall konkurs për vende të lira të punës në Ferizaj për pozitat:

  • Koordinatore (2 pozita)
  • Administratë (2 pozita)
  • Edukatore (6 pozita)
  • Motër Edukatore (6 pozita)
  • Kuziniere (2 pozita)
  • Mirëmbajtëse (2 pozita)
  • Sigurim/Roje (2 pozita)

Konkursi është i hapur nga 9.10.2018 deri me 22.10.2018 në ora 11:00

Të interesuarit dokumentacionin e dorëzojn në zyrë të Caritas Kosova, rr. Shën Nënë Tereza 3, Ferizaj, çdo ditë punë nga ora 09:00 deri në ora 11:00.

Për më shumë informata rreth aplikimit shkarkoni dokumentin në vijim.

Konkurs per vende te lira pune

Konkurs për vende të lira pune