PerfituesitBan

Në përputhje me mësimin ungjillor të Kishës dhe  “përkushtimin ndaj të varfërve”, Caritasi në radhë të parë zotohet që të punoj sipas parimeve “DEUS CARITAS EST” që nënkupton  përkushtim ndaj më  të varfrit dhe më të margjinializuarit. Duke marrë parasysh shkallën e lartë të varfërisë në Kosovë, Caritas Kosova përqendron përpjekjet e tija vepruese tek grupet e identifikuara që në mënyrë të qartë e u përkasin njerëzve më të rrezikuar në shoqëri. Njerëzit për të cilët kujdesemi janë:

Perfituesit