Perzgjidhen perfituesit e raundit te pare te projektit “Fuqizimi i të rinjve dhe grave drejt punësimit në rajonet e Ferizajt dhe Mitrovicës”, i financuar nga Bashkimi Evropian, Caritasi Francez dhe i zbatuar nga Caritasi i Kosovës.